Taal- en cultuurweek in Spanje

Wat is er leuker dan je zojuist geleerde Spaans meteen op straat in de praktijk te brengen?

Met dit idee heb ik, Ellis Bijlmakers, in mei 2015 een Spaanse taal- en cultuurweek georganiseerd in het Zuidspaanse dorp Villanueva del Rosario. Ik deed dit samen met een goede vriendin, Susan Breedijk, die er een huis heeft en het dorp al een aantal jaren haar tweede thuis noemt. De week was een groot succes! Bekijk en lees de ervaringen van de deelnemers. 

Omdat we in de toekomst nog wel eens zo’n weekje willen organiseren, hieronder wat info erover. Heb je interesse? Laat het ons weten!

Bel 06 – 29 35 81 59 of mail voor meer informatie.

Programma

Tijdens de taal- en cultuurweek…

geef ik je 3 uur per dag Spaanse les
volg je verschillende workshops die dorpsgenoten geven: koken, dansen…
ga je opdrachten in het dorp uitvoeren zoals iets lekkers kopen bij de bakker
en gaan we keer, onder leiding van een plaatselijke gids, de prachtige natuur verkennen rondom Villanueva del Rosario. 

Meedoen?

Wat heb je nodig om mee te doen?

  • Een stevige basiskennis van het Spaans. Omdat ook de workshops in het Spaans zijn, is het handig als je in elk geval een eenvoudig gesprek kunt voeren en volgen. Overigens hoef je niet al eerder bij Blablablar een cursus te hebben gevolgd om mee te kunnen doen. 
  • Een open mind en zin om ondergedompeld te worden in het Andalusische dorpsleven. Onze ervaring is dat het een intensieve week is. Ook kan het flink warm zijn in Villanueva del Rosario. Om optimaal van de week te kunnen genieten, is het aan te raden om fit te zijn en een goede conditie te hebben. 
  • Goede wandelschoenen ;-).
Leuk als je de pagina deelt!