Blablablar y Tapas

Ken je dat? Je zit lekker in Spanje op een terrasje met een “caña” en een “tapa” en je raakt aan de praat met de ober. Opeens gaat het Spaans babbelen je veel beter af dan ooit, het gaat als vanzelf! 

Omdat Spanje of Latijns-Amerika nu eenmaal niet naast de deur liggen, halen we de Spaans(talig)e sfeer gewoon hiernaartoe. Blablablar y tapas is een avond Spaans praten, Spaans eten en Spaans drinken. Dat alles onder leiding van een ervaren docente die het gebabbel zal leiden met opdrachten en spelletjes. Na de avond vergeet je nooit meer wat een “sartén” is en hoe je ‘”chorizo” écht goed uitspreekt. Een avond dus voor iedereen met een basiskennis Spaans, die de taal levend wil houden! 

Ook zijn er Blablablablar y Tapas-avonden voor beginners: een echte ‘proef’les dus. Je krijgt een (eerste) les Spaans onder het genot van tapas en wijn. 

Praktisch op ‘n rijtje
Een Blablablar y Tapas-avond duurt 2,5 uur (19.00-21.30 uur) en kost € 35 per persoon, inclusief tapas, wijn, begeleiding/”les” door docent. De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 9 personen. Meedoen?

Bel 06 – 29 35 81 59 of mail voor meer informatie.

Als je op dit moment cursist bent bij Blablablar óf als je iemand meebrengt die geen cursist is bij Blablablar, betaal je € 32,50. 

Voor deze avonden heb je een basiskennis van het Spaans nodig. Twijfel je over je niveau: neem dan contact op. 

Vanwege de corona-crisis zijn de Blablablar y Tapas-avonden voorlopig geannuleerd. Zodra er weer een avond georganiseerd wordt, vind je deze onder ‘Nieuws en tips’.

Leuk als je de pagina deelt!